Sites Voor Belachelijk Goedkope Vliegtickets

Gepubliceerd mei 14, 22
6 min read

Nog Meer Tips Om Goedkope Tickets Te Vinden

Skyscanner zoekt dus de goedkoopste vliegtickets van zowel Schiphol naar jouw bestemming, als van Rotterdam naar jouw bestemming en van Eindhoven naar jouw bestemming. Ook Maastricht en Groningen worden meegenomen. Zie hieronder het voorbeeld voor een vlucht naar Londen - 12 écht nuttige tips voor het boeken van goedkope vliegtickets. De meest onderscheidende eigenschap van Skyscanner is dat je ook een flexibele locatie in kunt voeren.

Stel dat je een retourtje Australië wilt boeken, dan kun je als bestemming ‘Australië' invullen. Op die manier kun je heel snel zien of het goedkoper is om naar Sydney of Melbourne te vliegen. Maar de allermooiste optie van Skyscanner is dat je als bestemming ook ‘overal' kunt invullen. Skyscanner geeft dan een lijst met bestemmingen gerangschikt op prijs.

Hoe Boek Je Goedkope Vliegtickets Voor Je Vakantie?

Je zal spoedig zien hoe handig dit is bij het boeken van verre vluchten voor jouw reis - goedkope ticket. Hoe je de goedkoopste vliegtickets gaat vinden, hangt een beetje af van jouw plannen. Voor iets simpels als een stedentrip zal het niet zo moeilijk zijn en zullen de besparingen ook beperkt zijn.

De goedkoopste vliegtickets voor een lange reis of wereldreis Als je gaat backpacken is het beginpunt van je reis vaak anders dan het eindpunt en dus is een retourtje niet echt geschikt - klm ticket boeken. Bijvoorbeeld als je reis in Bangkok begint en in Beijing eindigt. In dat geval zal je twee losse vliegtickets moeten boeken.

Goedkope Vliegtickets Vergelijken

Dan hoef je alleen op Skyscanner naar een enkele vlucht vanuit Nederland, naar bestemming ‘overal'. Laten we als voorbeeld nemen dat je naar Centraal en Zuid-Amerika wilt. Je ziet dan in het onderstaande overzicht dat Mexico de goedkoopste optie is. Het zou dus logisch zijn om eerst naar Mexico te vliegen.

Zo wilde ik zelf bijvoorbeeld per se in Nepal beginnen omdat ik anders te laat zou zijn voor een trektocht die ik wilde maken. Het probleem was echter dat deze vlucht bijna €500,- kostte en bovendien 30 uur duurde door alle overstappen die ik moest maken (Hoe & waar de goedkoopste vliegtickets boeken? Mijn 21 tips). Op dat moment heb ik de ontdekt.

Vliegtickets Boeken? Goedkope Vluchten

Er waren verder ook geen directe vluchten mogelijk waardoor de goedkoopste vlucht $695 kostte, je drie keer moest overstappen en in totaal 20 uur onderweg zou zijn. Wat we nu gaan doen is een ABC-route bedenken. In niet-nerdentaal betekent dit dat je twee losse vluchten gaat boeken zodat je uiteindelijk in je eindbestemming terecht komt.

Stap 1: Begin in het eindpunt Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord dat het goedkoper is om naar een hub airport te vliegen - Goedekope vliegtickets scoren: dit zijn de ultieme hacks. Dat zijn vliegvelden die in een bepaalde regio of continent populair zijn en veel vliegverkeer ontvangen en vaak goedkoper zijn. Voordat Skyscanner er was had je een diepgegronde kennis van de luchtvaartindustrie nodig om te weten waar deze hubs waren.

Vliegtickets Boeken? Goedkope Vluchten

Als ik slim zeg, dan bedoel ik eigenlijk ongebruikelijk en ik zal je uitleggen waarom. Mijn vriend wilde vliegen van Berlijn naar Colombia, maar we gaan onze zoektocht niet beginnen in Berlijn (Transavia tickets). We gaan onze zoektocht beginnen in Colombia. De reden hiervoor is dat we een willen vinden tussen Colombia en een andere plek (een hub airport) in de wereld.

Nu zijn er nog twee dingen die je moet checken: Zijn er goedkope vluchten van Berlijn (of heel duitsland) naar Fort Lauderdale? Sluit deze vlucht comfortabel aan op de vlucht vanuit Fort Lauderdale naar Colombia? Nu zijn we aangekomen bij het punt waar ik enthousiast word. Goedkoop vliegen? Goedkope vliegtickets. Als je namelijk goedkoop van Berlijn (punt A) naar Fort Lauderdale (Punt B) kunt vliegen dan hebben we een winnaar! Je weet waarschijnlijk wel wat je moet invullen in Skyscanner, maar voor de volledigheid zal ik toch even aangeven wat je moet invullen: Vertrek: Duitsland (zodat je alle vliegvelden in Duitsland meeneemt in je zoekopdracht) Bestemming: Verenigde staten* Datum: April Enkele vlucht * Zoals je kon zien in het vorige screenshot waren er meer steden in de V.S.

Goedkope Vliegtickets

Door de Verenigde Staten in te voeren als bestemming, neem je al deze steden mee in je zoekopdracht. Misschien is het wel veel goedkoper om naar een andere stad in de V.S. te vliegen. Het gaat uiteindelijk om de combinatie van de twee vluchten, dus belangrijk om voor nu je opties nog even open te houden.

Het is ook goedkoop om van Berlijn naar Fort Lauderdale te vliegen. Als beide vluchten op elkaar aansluiten dan betaal je in totaal $264 + $83 = $347. Dat is een besparing van $348 oftewel 50% OP ÉÉN VLUCHT (goedkoopste vluchten). Say what? Voordat het echter zover is moeten we eerst nog kijken of deze vluchten wel op elkaar aansluiten en dat is waar het soms nog wel eens mis kan gaan.

Zo Scoor Je Een Goedkoop Vliegticket

Ik raad je aan om twee tabbladen open te houden en de twee zoektochten tegelijkertijd uit te voeren. De eerste vlucht van Berlijn naar Fort Lauderdale en de tweede van Fort Lauderdale naar Colombia. Door gebruik te maken van de kalenderoptie die Skyscanner je geeft, kun je de twee goedkoopste vluchten vinden en hopelijk sluiten deze dan op elkaar aan - Goedkope vliegtickets boeken doe je zo.

De twee vluchten die ik hier geselecteerd heb, kosten in totaal $376 in plaats van $695. Moet je voorstellen als je dit je hele reis lang doet… dan kun je dus Natuurlijk moet je ook nog twee nachten overnachten in Miami en dat voegt nog wel wat toe aan je kosten, maar het is onwaarschijnlijk dat deze twee overnachtingen je meer dan $300 kosten.

Curacao Vliegtickets

De Goedkoopste Vliegtickets: Bespaar Tot Wel 50%Goedkoop Vliegen? Goedkope Vliegtickets

Bovendien, zelfs als die dagen in Miami je wel $300 kosten, dan is het nog steeds even duur als de oorspronkelijke optie en zie je dus meer voor hetzelfde geld. Belangrijke afwegingen bij de ABC-Methode Nadat je de bovenstaande drie stappen hebt doorlopen kun je de vliegtickets gaan boeken. Toch zijn er een aantal zaken die je moet afwegen op het moment voordat je jouw boeking definitief maakt.

Probeer op z'n minst één nacht extra te hebben. De belangrijkste reden dat je genoeg overstaptijd wilt hebben is omdat je anders je volgende vlucht kan missen. Omdat je twee losse vluchten boekt, heeft de eerste luchtvaartmaatschappij geen enkele verplichting om er voor te zorgen dat jij jouw tweede vlucht haalt.

Goedkoop Op Vakantie In 2022?

Kosten van jouw hotel en airport transfers In dit bovenstaande geval zijn de besparingen zo groot dat de kosten van een hotel en airporttransfer verwaarloosbaar zijn. Soms komt het echter voor dat je met de ABC-methode bijvoorbeeld €75,- bespaart. Vervolgens moet je dan nog een hotel boeken en betalen voor de airport transfers.

Hoe Boek Je Goedkope Vliegtickets Voor Je Vakantie?Corendon Vluchten

In dat geval moet je jezelf afvragen of je de tussenstop interessant genoeg vindt om een paar dagen te blijven. Als dit zo is, dan bespaar je nog steeds die €75,- op de vlucht en kun je dit besteden in een stad die je toch altijd al hebt willen zien (Hoe vind je de goedkoopste vliegtickets?).

Vlieg Ticket

Zo Vind Je Het Goedkoopste TicketVliegtickets Goedkoopste


Je moet jouw bagage dus van de band afhalen en opnieuw inchecken bij jouw tweede vlucht. Vaak betekent dit dat je de bagage-fee ook twee keer moet betalen, tenzij bagage al bij je vlucht is inbegrepen. Visa Als je door de douane moet dan moet je een visum kunnen tonen.

Meer van Vkantie blogs

Navigation

Home

Latest Posts

Vakantieparken europa - 25x Leukste Parken

Published Jun 27, 22
6 min read

Corendon Vluchten

Published Jun 15, 22
6 min read

Insider Tip: Goedkope Vliegtickets Boeken

Published Jun 10, 22
6 min read